Bijeenkomst

Elk jaar vinden er verschillende bijeenkomsten plaats waar onze leden regelmatig van de meest culinaire gerechten kunnen genieten. Dit vindt plaats op verschillende stijlvolle locaties, met het jaarlijkse hoogtepunt: Outdoor Gelderland.

Tijdens deze bijeenkomsten komen ondernemers bij elkaar, waarbij gezelligheid en business voorop staan. Liefde voor fijnproeven zorgt voor een bindende factor van de leden van de businessclub. Door deze prettige manier van samenzijn en verbinding ontstaat er een gunfactor, waaruit vanzelf business voortvloeit. Het draait dus zeker niet alleen om het netwerken. Bijzonder is dat het gezelschap zich ook regelmatig in de buitenomgeving treft bij een van onze gastlocaties en natuurlijk tijdens Outdoor Gelderland. In het volgende overzicht is de agenda van Sociëteit Gelre te zien.

Voorlopige agenda volgende bijeenkomsten

  • 16 september 2019 –  Airborne Museum
  • 28 oktober 2019 – Op stal bij Hans Hendriks
  • 9 december 2019 – Algemene ledenvergadering

Ben jij de volgende gastheer / gastvrouw?

Ieder jaar komt het netwerk van Sociëteit Gelre met een aantal bijeenkomsten bij elkaar, ook dit jaar weer. Daarbovenop zijn er ook regelmatig additionele bijeenkomsten bij een gastlocatie, die worden verzorgt door een gastvrouw of gastheer. Tijdens deze bijeenkomsten staat gezelligheid en sfeer voorop, onder het genot van smaakvolle gerechten en drankjes.

Lijkt het jou wat om als gastvrouw of gastheer een gezellige bijeenkomst te organiseren? Laat het ons dan weten door het onderstaande formulier in te vullen.

Enthousiast geworden? Word direct lid of vraag naar de mogelijkheden