Het aftellen is begonnen: Outdoor Gelderland 2015

26 jun Het aftellen is begonnen: Outdoor Gelderland 2015

Het aftellen is begonnen en de opbouw van Outdoor Gelderland is gestart. Op onze Sociëteit Gelre Facebook pagina houden we u natuurlijk van de updates op de hoogte.

Op 2 juli as om 17.30 uur kijken we ernaar uit onze leden te mogen verwelkomen op Outdoor Gelderland. Heeft u zich al aangemeld? Indien u hier nog niet aan toe bent gekomen, wilt u dit dan alstublieft vandaag nog doen middels de link? Wij willen graag goed voorbereid zijn op uw komst!

Dan nog een laatste onderwerp voor u. De Sociëteit Gelre is al jarenlang hoofdsponsor van Outdoor Gelderland en samen met het Bestuur van Outdoor Gelderland wordt het evenement steeds verder ontwikkeld. Zo worden er naast internationale toppaardensport veel bijzondere bijeenkomsten georganiseerd.

Wij mogen u als lid van de Sociëteit, voorafgaand aan de bijeenkomst van de Sociëteit op 2 juli, uitnodigen om aanwezig te zijn tijdens het kennisevent: Eet en beweeg jezelf naar de top, in het congrescentrum Papendal, op donderdag 2 juli aanstaande: zo wordt 2 juli een heel bijzondere Sociëteit Gelre dag voor u!

Op Nationaal Sportcentrum Papendal, waar Outdoor Gelderland plaatsvindt, wordt gezonde voeding al jaren in verband gebracht met sportieve topprestaties. En de Provincie Gelderland, één van de stakeholders in Outdoor Gelderland, maakt bewust beleid op het gebied van sport en beweging. Bovendien is het agrarisch gezien één van de meest productieve regio’s van Europa. Tijd dus voor een Kennisevenement over Voeding, Sport en Bewegen. De doelstelling van deze bijeenkomst is het delen van kennis op het gebied van voeding en de rol die voeding speelt als het aankomt op sport en bewegen. Er wordt een inhoudelijk programma gepresenteerd voor ondernemers en medewerkers van organisaties die actief zijn in voedingsbranche, sportaanbieders, food- en agribusiness. Er wordt gesproken over doelstellingen, beleid, verantwoordelijkheid en resultaat tijdens een interessant programma.

Wie op zoek is naar kennis en contacten mag uiteraard niet ontbreken!

We kijken uit naar uw komst en zien uw aanmelding heel graag tegemoet. Tot 2 juli!

Met vriendelijke groet,

Theo Driessen
Voorzitter Sociëteit Gelre

Geen reacties op dit moment

Plaats een reactie