Over Sociëteit Gelre

De Sociëteit Gelre, dé business club van en voor ondernemers met hart voor de hippische sport, realiseert door enerzijds Outdoor Gelderland te ondersteunen, en anderzijds door het organiseren van gastvrije bijeenkomsten voor onze relaties, een effectieve business intensivering voor de leden.

Wij dragen met veel enthousiasme zorg voor het doelmatig versterken en intensiveren van uw netwerk, door middel van gezellige, culinaire en onderhoudende bijeenkomsten. De paardensport is hetgeen ons verbindt, professioneel, als hobby of als toeschouwer.

Mensen worden op een prettige wijze samengebracht door sport en business samen te voegen. Dit zorgt steeds opnieuw voor sociale interactie terwijl hiermee ook uw onderneming zichtbaar wordt gemaakt. Ondernemers die de paardensport een warm hart toedragen en die op zoek zijn naar een concrete optimalisering van hun netwerk, melden zich dan ook graag aan bij de Sociëteit Gelre. Mogen wij u als introducé verwelkomen?

De Sociëteit organiseert jaarlijks een zevental business bijeenkomsten, welke plaatsvinden in een stijlvolle ambiance, en waarbij een culinair walking diner met bijpassende wijnen wordt geserveerd. Op deze manier kunt u als  business lid in een ontspannen sfeer, concreet werken aan uw netwerk optimalisering.

Tevens heeft de Sociëteit tijdens Outdoor Gelderland de beschikking over een hospitality unit waarin onze leden alle dagen van het event van harte welkom zijn en gastvrij worden ontvangen.

Ieder lid van de Sociëteit Gelre wordt op Outdoor Gelderland als VIP behandeld. Dit betekent een vrije entree, een eigen parkeerterrein, gratis drankjes gedurende alle openingstijden van de loge en vrije toegang tot onze eigen business loge, waar u kunt genieten van de paardensport.  Kortom, garantie voor vertier en vermaak. Met natuurlijk als Outdoor’s hoogtepunt, naast het Nederlands Kampioenschap Dressuur, het Concours Hippique van de grote prijs van Gelderland.

De Sociëteit Gelre wordt bestuurd door de gedreven interim voorzitter Roel Teunissen en Michèl Hazeleger, Fons TuerlingsRuud van Haastrecht en door Debby Jansen als secretaris.

Een stukje historie

De oprichting van de Sociëteit Gelre was destijds een initïatief van Theo Jansen en Jurgen de Zwart, om daarmee een vervolg te geven aan Champion Arnhem. Bij de oprichting van de business vereniging voor ondernemers en management uit Gelderland en omstreken, lag de focus op prettig samenzijn, zakendoen door middel van uitdiepen van het relatienetwerk en de combinatie met de paardensport en het jaarlijks terugkerend paardenevent.

Om hun besluit kracht bij te zetten, vroegen Theo Jansen en Jurgen de Zwart Fons Tuerlings als penningmeester en Bep van der Velde als secretaris. Ruud van Haastrecht werd verzocht tijdelijk als voorzitter deel te nemen aan het bestuur (dit werd uiteindelijk 5 jaar).

In deze tijd werden tijdens Outdoor Gelderland de business borrel en vastgoedbijeenkomst georganiseerd, waar landelijk met veel enthousiasme op gereageerd werd (en waar nog altijd over gesproken wordt door de goede herinneringen hieraan).

De Sociëteit Gelre groeide uit tot een business vereniging van formaat en  steeds meer ondernemers, eigenaren, management en bedrijven vonden hun weg naar de bijeenkomsten, die zich kenmerkten door de prettige sfeer, het goede eten en drinken en de mogelijkheid optimaal te netwerken. In de zomer werden er uitgebreide BBQ’s georganiseerd en aan het einde van het jaar werd teruggekeken op een intensief zakelijk jaar, met een sfeervolle gala avond, vuurkorven en een feestelijke band, in een stemmig versierde omgeving.

De Sociëteit Gelre werd de afgelopen jaren bestuurd door de gedreven voorzitter Theo Driessen, en bijgestaan in zijn bestuurdersrol door  Roel Theunissen en Michel Hazeleger. Bep van der Velde werd augustus 2013 opgevolgd door Debby Jansen als secretaris.

Dit bestuur draagt zorg dat achter de schermen alles goed georganiseerd en uitgezet wordt.

Sinds het voorjaar 2015 is Claudia van Haeften verzocht om de communicatie intensivering van de Sociëteit Gelre te optimaliseren.

Inmiddels is de Sociëteit Gelre als professionele business vereniging niet meer weg te denken uit Gelderland en omstreken. De ondernemers en aangesloten bedrijven weten de weg naar de gezellige bijeenkomsten te vinden.

De ingezette groei breiden we nu graag samen met u uit. Mogen we u uitnodigen voor een introductie bij onze volgende bijeenkomst? Vul uw naam en emailadres alstublieft in en wij heten u van harte welkom zodat u concreet de zakelijke mogelijkheden  van de Sociëteit Gelre kunt ervaren.

Lid worden?

De Sociëteit Gelre telt op dit moment zo’n 110 leden en is actief bezig haar ledental uit te breiden, zowel door de aansluiting van de jonge ruiters als de activering van de interne en externe communicatie.

De contributie voor uw lidmaatschap bedraagt € 1.050,- exclusief btw per jaar. Het lidmaatschapsjaar loopt van 1 augustus t/m 31 juli. Bent u geïnteresseerd in een lidmaatschap van de Sociëteit Gelre, en wenst u uw business te intensiveren in Gelderland? Neem dan a.u.b. contact met ons op. Wilt u uw lidmaatschap opzeggen dan willen wij u attenderen op de geldende opzegtermijn van 3 maanden. Opzeggen dat u dan ook voor 30 april van dat jaar.

Debby Jansen, secretaris
Sociëteit Gelre via info@societeitgelre.nl

Wij heten u alvast van harte welkom!

Adverteren?

Bereik uw doelgroep en vergroot uw naamsbekendheid door te adverteren op onze website. Er zijn verschillende mogelijkheden, die wij u graag persoonlijk toelichten.

Heeft u interesse om online te adverteren op Sociëteit Gelre , neem dan contact op met:

Ruud van Haastrecht, algemeen. bestuurslid
E-mail: rvh01@hotmail.com
Telefoon: 06-51442709

Enthousiast geworden? Word direct lid of vraag naar de mogelijkheden