Over Sociëteit Gelre

Sociëteit Gelre is een businessclub van en voor ondernemers. De ondernemers versterken en intensiveren hun netwerk op een plezierige manier. Top restaurants, in-house bijeenkomsten bij leden en leuke borrellocaties zijn het toneel van ons samenzijn.

Sociëteit Gelre, dé businessclub van en voor ondernemers die zich verbinden als fijnproevers in de breedste zin des woords. De netwerkclub op hoog niveau kenmerkt zich doordat gezelligheid en business hand in hand gaan. Sfeer staat voorop, hetgeen zorgt voor verbinding van de leden. De variëteit van de leden kenmerkt Sociëteit Gelre.

Het spectaculaire sluitstuk van een lidmaatschapsjaar is het jaarlijks evenement Outdoor Gelderland, zowel een bijzonder evenement voor paardensportliefhebbers als andere belangstellenden. Sociëteit Gelre fungeert als gastheer voor haar leden tijdens het event en biedt hen een VIP behandeling (toegang tot vip ruimtes en VIP parkeerplaatsen etc).

Bestuur

Het bestuur bestaat uit de volgende personen:

Jessica Jetten
voorzitter

Michel Hazeleger
secretaris

Ruud van Haastrecht
penningmeester

Fons Tuerlings
algemeen Bestuurslid

Ben Spitman
algemeen Bestuurslid

Outdoor Gelderland

Outdoor Gelderland is een evenement waar topsport, het bedrijfsleven en paardensportliefhebbers samen komen. Sinds de start in 2005 komt het evenement jaarlijks terug met elk jaar circa 30.000 bezoekers. Het evenement vindt plaats op sportcentrum Papendal in de mooie bossen van Arnhem. Tijdens de wedstrijden worden er in twee disciplines gereden, dressuur en springen. Om de piste heen zijn ongeveer 60 verschillende promo standhouders gevestigd en worden er recreative en zakelijke activiteiten georganiseerd.

Sociëteit Gelre is nauw betrokken bij Outdoor Gelderland. Alle leden gezamenlijk zijn een hoofdsponsor van het evenement. Leden van het eerste uur zijn de absolute paardensportliefhebbers. Wij voelen ons verbonden met Outdoor Gelderland omdat het een prachtig evenement is en genieten van de sport.

Tevens heeft Sociëteit Gelre tijdens Outdoor Gelderland de beschikking over een hospitality unit waarin onze leden van harte welkom zijn en gastvrij worden ontvangen. De combinatie van business, de gezellige ontmoetingen en paardensport maakt ook aankomende editie tot een succes.

Ieder lid van Sociëteit Gelre wordt op Outdoor Gelderland als vip behandeld.Dit betekent vrije toegang tot onze eigen business loge, een eigen parkeerterrein, gratis drankjes en hapjes gedurende alle openingstijden. Kortom, volop genieten. Voor meer informatie over Outdoor Gelderland verwijs wij jou door naar hun website.

Lid worden?

Ben jij net zo’n levensgenieter als wij? Wil jij business met pleasure verenigen? Meld je dan aan bij Sociëteit Gelre.

De contributie voor het lidmaatschap bedraagt € 1.050,- te vermeerderen met btw per jaar. Het lidmaatschapsjaar loopt van 1 augustus t/m 31 juli. Ben jij geïnteresseerd in een lidmaatschap van Sociëteit Gelre en wens jij jouw business te intensiveren in Gelderland? Schroom niet en neem contact met ons op.

Michel Hazeleger, secretaris
Sociëteit Gelre via secretaris@societeitgelre.nl

Wij heten je alvast van harte welkom!

Onze Leden